Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Mosselen met tomaten-knoflooksaus

Aantal personen: 2

Ingrediënten

2 grote tenen knoflook
1 ui
1 blikje tomaatstukjes
2 eetlepels olijfolie
2 theelepels Provençaalse kruiden
300 gr gekookte mosselen
versgemalen peper
2 eetlepels fijngeknipte bieslook

Bereiden

Pel en snipper de tenen knoflook en de ui.
Bak de knoflook, de ui en de tomaatstukjes ± 4 minuten
in de olie.
Voeg de Provençaalse kruiden en de peper toe en schep
er op het laatst het bieslook door.
Schep de saus door de mosselen en warm nog even door.
Lekker met stokbrood.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Ovenschotel met kabeljauw en groene kool
Tilapia filet met druiven en wijnsaus
Tongfiletrolletjes in witte-wijn-garnalensaus
Gegrilde zalm
Asperges met zalm en kervelsaus

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes